The Streetfood Bar
Traditionele Thaise Streetfood

The Streetfood Bar

Traditioneel Thaise streetfood in de binnenstad van Amersfoort. Lunch, diner, snacks in onze bar of voor Take Away. Vegetarisch, veganistisch en/of een allergie? 
Wij houden overal rekening mee.
Kom gezellig binnen! Reserveren is niet nodig.
Houd er rekening mee dat onze keuken een half uur voor sluitingstijd dicht gaat. Er is dan nog voldoende keuze uit onze rijstgerechten.
Tot snel!

Nieuws: 

1 mei: Wij zijn één jaar open, oftewel ครบรอบหนึ่งปี! Vandaag vieren wij officieel ons éénjarig bestaan na overname en we zijn heel dankbaar voor al jullie bezoeken, steun en gezelligheid, dank jullie wel!

Ondanks deze moeilijke tijd met Corona, en we hopen dat jullie allemaal gezond zijn, willen we graag ons éénjarig bestaan met jullie vieren! Vanaf vandaag gaan we acht weken lang een dinerbon t.w.v. 25,- euro verloten onder alle bestellingen in die week. We noteren ieders naam en telefoonnummer van iedere bestelling en zullen dan op vrijdag een lootje trekken. De winnaars en meer informatie kun je vinden op ons Facebook en Instagram kanaal.
Corona maatregelen.


Beste gast, 

Ons restaurant is weer geopend! Jullie zijn van harte welkom om bij ons te komen lunchen, dineren of gewoon voor een kopje koffie of thee. Speciaal voor dit lekkere weer hebben we nu ook ijskoffie en een Thaise limoensmoothie. Voor een tafel binnen dient wel gereserveerd te worden en zijn we verplicht een gezondheidscheck uit te voeren, wij hopen op jullie begrip. Voor het terras hoeft niet te worden gereserveerd!

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open vanaf 12:00 uur, op zondag vanaf 16:00 uur. Tot 20:00 uur -en op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur- serveren wij jullie dan onze verse en authentieke gerechten. De keuken sluit altijd een half uur eerder.

Graag tot gauw!


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram