The Streetfood Bar
Traditionele Thaise Streetfood

The Streetfood Bar

Traditioneel Thaise streetfood in de binnenstad van Amersfoort. Lunch, diner, snacks in onze bar of voor Take Away. Vegetarisch, veganistisch en/of een allergie? 
Wij houden overal rekening mee.
Kom gezellig binnen! Reserveren is niet nodig.
Houd er rekening mee dat onze keuken een half uur voor sluitingstijd dicht gaat. Er is dan nog voldoende keuze uit onze rijstgerechten.
Tot snel!


Nieuws: 

 

      Personeel gezocht! 😀

Wij zijn per direct op zoek naar 2 nieuwe collega's. Een extra iemand voor in de bediening en een extra kok voor in de keuken.
In ons knusse Thaise restaurant serveren wij authentieke Thaise gerechten, echt streetfood zoals je in Thailand kunt vinden. 

Wij zijn een klein en hecht team en zoeken spontane en gezellige nieuwe teamleden. 
Voor in de bediening zoeken wij een iemand vanaf 17 jaar voor minimaal 10 uur per week. In de keuken zoeken we een extra kok die ervaring heeft in de Thaise keuken, ervaring en passie zijn belangrijker dan diploma's. Dit betreft een functie van ongeveer 30 uur per week, de uren en de dagen zijn in overleg.  

Graag horen wij van je als je interesse hebt of wanneer je iemand kent die goed bij ons team zou passen. Je kunt met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 033-3030666, een mail sturen of gezellig langskomen in The Streetfood Bar. Tot dan!

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram