The Streetfood Bar
Traditionele Thaise Streetfood

The Streetfood Bar

Traditioneel Thaise streetfood in de binnenstad van Amersfoort. Lunch, diner, snacks in ons restaurant of voor Take Away. Vegetarisch, veganistisch en/of een allergie? 
Wij houden overal rekening mee.

Kom gezellig binnen! Ons restaurant en ons terras zijn geopend. Telefonisch zijn wij bereikbaar voor reserveringen in ons restaurant en voor afhaalbestellingen. Voor het terras hoeft niet te worden gereserveerd. Bij binnenkomst zijn wij verplicht even een gezondheidscheck uit te voeren.

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open vanaf 12:00 uur, op zondag vanaf 16:00 uur. Tot 20:00 uur (en op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur) serveren wij jullie dan onze verse en authentieke gerechten. Houd er rekening mee dat onze keuken een half uur voor sluitingstijd dicht gaat. Er is dan nog voldoende keuze uit onze rijstgerechten.

Tot snel!


Nieuws: 

1 mei: Wij zijn één jaar open, oftewel ครบรอบหนึ่งปี! Vandaag vieren wij officieel ons éénjarig bestaan na overname en we zijn heel dankbaar voor al jullie bezoeken, steun en gezelligheid, dank jullie wel! 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram