The Streetfood Bar
Traditionele Thaise Streetfood

The Streetfood Bar

Waan je even in Thailand met ons Traditioneel Thaise streetfood in de binnenstad van Amersfoort.
Lunch, diner, snacks in ons restaurant of voor Take Away. Vegetarisch, veganistisch en/of een allergie? 
Wij houden overal rekening mee.

Tijdelijk zijn wij enkel open voor afhaalbestellingen en kun je jouw maaltijden via Deliveroo en Uber Eats bestellen! Bestellen bij Uber Eats kun je via deze link.En Deliveroo via deze link. Je kunt ons telefonisch bereiken voor een afhaalbestelling of gewoon even langs lopen. In verband met de nieuwe maatregelen zijn wij momenteel van dinsdag tot en met zondag geopend van 16:00 tot 20:00.

Tot snel!

Nieuws: 

Vier Kerstavond en Oudejaarsavond met The Streetfood Bar
Speciaal voor de feestdagen hebben wij een aantal Thaise boxen samengesteld, laat je verrassen door het beste wat onze keuken te bieden heeft en wij ontzorgen je avond!

Thuisbezorgd
Vanaf nu zijn wij ook aangesloten bij Thuisbezorgd.nl!

Uber Eats Award
Wij behoren met The Streetfood Bar tot de Uber Eats favorieten van Amersfoort met een gemiddelde van 4,5 sterren!Tripadvisor Award
Wauw! Wij hebben van Tripadvisor de Travellers' Choice Best of the Best award gekregen. Dit is de hoogste onderscheiding voor de beste service, kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn heel erg vereerd en willen iedereen bedanken voor alle bezoeken en de positieve reviews, graag tot binnenkort!

Uber Eats

Vanaf 1 oktober zijn we aangesloten bij Uber Eats en kun je vanaf daar gemakkelijk jouw bezorgbestelling plaatsen.


Een jaar open
1 mei: Wij zijn één jaar open, oftewel ครบรอบหนึ่งปี! Vandaag vieren wij officieel ons éénjarig bestaan na overname en we zijn heel dankbaar voor al jullie bezoeken, steun en gezelligheid, dank jullie wel! 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram